Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728594122

Liga 728594122 Información oficial sobre el partido 728594122 en Hattrick

21.04.2024 10:00:00

OliverBK Alineación oficial del equipo 'OliverBK' en el partido 1 - 1 Goldbrick Utd Alineación oficial del equipo 'Goldbrick Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OliverBK Alineación oficial del equipo 'OliverBK' en el partido 2 - 1 Goldbrick Utd Alineación oficial del equipo 'Goldbrick Utd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OliverBK

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fidel Casademunt va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. OliverBK empatava el partit, 1 a 1, al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OliverBK van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Noe Sologhashvili va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): OliverBK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fidel Casademunt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Tan Shun Boon de OliverBK va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El OliverBK va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ankit Pradhan la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Juan Carlos Galarza va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): OliverBK enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Angel Dimov quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joachim Kryszak va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Goldbrick Utd

Goles Goles

  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Goldbrick va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Eddo Boudt aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Goldbrick van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Alfred Lönnen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 49 per Eddo Boudt va anar a parar a la creueta.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Goldbrick van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Amir Dahi des de l'esquerra va sortir desviat.