Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728588527

Liga 728588527 Información oficial sobre el partido 728588527 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

IK Budget Alineación oficial del equipo 'IK Budget' en el partido 2 - 4 Bojanic Boys IF Alineación oficial del equipo 'Bojanic Boys IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
IK Budget Alineación oficial del equipo 'IK Budget' en el partido 3 - 4 Bojanic Boys IF Alineación oficial del equipo 'Bojanic Boys IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IK Budget

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 del partit, el jugador Bence Szemelyácz de Budget va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Osuna, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Budget se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Budget va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ulf Beck la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Ulf Beck va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Bojanic Boys IF

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sämi Buchelt que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bojanic.
  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ali Krdžalić marqués l'empat. Al minut 62 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Bojanic va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 82. Jonte Vikblad va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jonte Vikblad de Bojanic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Gerard Llumbart, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jonte Vikblad no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Bojanic al minut 47, però el xut de Ali Krdžalić va topar amb la tanca defensiva.