Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728584224

Liga 728584224 Información oficial sobre el partido 728584224 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Vitsippan FK Alineación oficial del equipo 'Vitsippan FK' en el partido 1 - 4 Fc Hallsta Alineación oficial del equipo 'Fc Hallsta ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vitsippan FK Alineación oficial del equipo 'Vitsippan FK' en el partido 2 - 0 Fc Hallsta Alineación oficial del equipo 'Fc Hallsta ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vitsippan FK

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): Una falta al minut 12 va provocar un lliure directe. Chris Kimewon el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Quirino Corrente gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Björn-Erik Hansson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 尤 (You) 北龙 (Beilong) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Chris Kimewon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Hannes Masek va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Amgad Marwan va estar a punt d'empatar per a Vitsippan quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Björn-Erik Hansson va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Ronald Somby va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Ronald Somby hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Björn-Erik Hansson. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Fc Hallsta

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Gaffar Torsson va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Hallsta.
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Moses Bondi va acabar en una passada genial cap al jugador de Hallsta Milimir Ostojič, que va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Hallsta va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Feliks Machałek.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Feliks Machałek de Hallsta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Hallsta va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Nils-Peter Liedlius va anar a parar a les mans del porter.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Akbar Obando marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Milimir Ostojič que va xutar a fora per molt poc.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Hallsta sortien al contraatac. La falta llançada per Nils-Peter Liedlius va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harun Sarajlić de Hallsta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.