Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728488568

Liga 728488568 Información oficial sobre el partido 728488568 en Hattrick

05.05.2024 09:30:00

FC Fresach Alineación oficial del equipo 'FC Fresach' en el partido 1 - 2 FC Kaiser-Ebersdorf Alineación oficial del equipo 'FC Kaiser-Ebersdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Fresach Alineación oficial del equipo 'FC Fresach' en el partido 0 - 2 FC Kaiser-Ebersdorf Alineación oficial del equipo 'FC Kaiser-Ebersdorf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fresach

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Fresach equilibrava la balança al minut 56. En David Liener, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Fresach va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Robert Angerer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Pascal Jungwirth va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel Kirchweger.

FC Kaiser-Ebersdorf

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marvin Roff va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Passats 80 minuts de partit, KE es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Silvester Krainer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Florian Schreiner va servir per deixar enrere el gegant David Liener al minut 24, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en 孟 (Meng) 雲果 (Yunguo) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KE que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauro Mangone, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Silvester Krainer va ser clau en la jugada d'atac de KE al minut 38, quan ell mateix va fer una passada brutal a Vitalius Sustumas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Ruschnov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Mario Ruschnov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silvester Krainer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvester Krainer de KE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.