Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728469421

Liga 728469421 Información oficial sobre el partido 728469421 en Hattrick

12.05.2024 10:30:00

WKS Minionki Wrocław Alineación oficial del equipo 'WKS Minionki Wrocław' en el partido 5 - 2 Silesia Wrocław WKS Alineación oficial del equipo 'Silesia Wrocław WKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
WKS Minionki Wrocław Alineación oficial del equipo 'WKS Minionki Wrocław' en el partido 3 - 1 Silesia Wrocław WKS Alineación oficial del equipo 'Silesia Wrocław WKS' en el partido
Tiene suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WKS Minionki Wrocław

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Minionki una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Zbigniew Błasiak, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Łukasz Gac, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Corria el minut 85 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mateusz Kaziów, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Łukasz Gac, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Minionki.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Przemysław Roszko va augmentar l'avantatge de Minionki a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Minionki van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 37 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fryderyk Stasiński, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Minionki la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Łaś de Minionki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Łukasz Gac de Minionki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Silesia Wrocław WKS

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Maciej Lisiak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 53, en Ihnat Martyniuk la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Leonard Malecki que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Przemysław Nemś va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.