Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728458414

Liga 728458414 Información oficial sobre el partido 728458414 en Hattrick

17.03.2024 10:30:00

Relaksmisja Kraków Alineación oficial del equipo 'Relaksmisja Kraków' en el partido 0 - 5 Papudraki fc Alineación oficial del equipo 'Papudraki fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Relaksmisja Kraków Alineación oficial del equipo 'Relaksmisja Kraków' en el partido 0 - 6 Papudraki fc Alineación oficial del equipo 'Papudraki fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relaksmisja Kraków

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marek Kochański va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bogusław Begier, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marek Kożuch.

Papudraki fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Maximilian Teidemann es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Emmanuel Florentin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Papudraki.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Papudraki va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dakota Pierce, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Amadeusz Albrecht de Papudraki va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Papudraki l'avantatge per 0 - 5. Maximilian Teidemann en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Cody Wolfe, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 11 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Papudraki va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Marian Konowałek va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Papudraki que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Emmanuel Florentin de Papudraki va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Konowałek de Papudraki es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.