Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728458405

Liga 728458405 Información oficial sobre el partido 728458405 en Hattrick

03.03.2024 10:30:00

Relaksmisja Kraków Alineación oficial del equipo 'Relaksmisja Kraków' en el partido 4 - 2 Olimpique Żory Alineación oficial del equipo 'Olimpique Żory' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Relaksmisja Kraków Alineación oficial del equipo 'Relaksmisja Kraków' en el partido 2 - 2 Olimpique Żory Alineación oficial del equipo 'Olimpique Żory' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,2 % 15,7 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relaksmisja Kraków

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Bogusław Begier de Relaksmisja, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Als 26 minuts de joc, els nois de Relaksmisja van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Wiesław Homel augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Relaksmisja pel centre va donar un gran resultat: el gol de Erhard Kruzel va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Relaksmisja va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aleksander Piechowiak des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hieronim Okoński al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wiesław Homel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Łukasz Drożyński per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hieronim Okoński va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Przemysław Liberadzki de Relaksmisja es va guanyar la targeta groga merescudament.

Olimpique Żory

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors de Olimpique no defallien en cap moment. Producte d'això, en Grzegorz Goździewski va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Olimpique seguien lluitant fins al final. Al minut 77, fruit d'aquests esforços, Artur Pop va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Olimpique va estar a punt d'empatar al 4 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rafał Nieściur que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jerzy Golon va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Józef Czyżyński va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Waldemar Hanusiak.