Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728447627

Liga 728447627 Información oficial sobre el partido 728447627 en Hattrick

28.04.2024 10:30:00

ISIS Football Club Alineación oficial del equipo 'ISIS Football Club' en el partido 3 - 4 GimpHell FC Alineación oficial del equipo 'GimpHell FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ISIS Football Club Alineación oficial del equipo 'ISIS Football Club' en el partido 4 - 1 GimpHell FC Alineación oficial del equipo 'GimpHell FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ISIS Football Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Football va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bonifacy Rymarczuk, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 74 minuts, Jakub Gatlik va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 3.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del Football amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Anastazy Drożniak en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Anastazy Drożniak va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Anastazy Drożniak va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jakub Gatlik hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

GimpHell FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Idzisław Smereka es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 13 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de GimpHell. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Kazimierz Korona xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al 65 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a GimpHell augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jan Jarus es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Patrik Filiński que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a GimpHell.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Roman Jęczmionka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florian Mital, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Szymon Drążczyk de GimpHell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.