Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728423272

Liga 728423272 Información oficial sobre el partido 728423272 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Fc :Praga Alineación oficial del equipo 'Fc :Praga' en el partido 5 - 0 Leśne Ofermy Alineación oficial del equipo 'Leśne Ofermy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc :Praga Alineación oficial del equipo 'Fc :Praga' en el partido 2 - 0 Leśne Ofermy Alineación oficial del equipo 'Leśne Ofermy' en el partido
Tiene bastante suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc :Praga

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Adam Strzałek, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): :Praga va augmentar la diferència quan Adam Strzałek no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): :Praga va aconseguir el 3 - 0 quan Artur Voitkov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 62 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de :Praga. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Imad Al Hussein xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Adam Strzałek va augmentar la diferència de :Praga a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 10 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 10 podia haver acabat en gol, però Curdin Wolfgang va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El :Praga ho intentava per la dreta per mitjà de Imad Al Hussein, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Curdin Wolfgang al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Imad Al Hussein va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bogusz Ślusarski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Leśne Ofermy

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ofermy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sotharith Pham, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 高 (Gao) 贤尉 (Xianwei) de Ofermy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En 高 (Gao) 贤尉 (Xianwei) se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.