Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728421275

Liga 728421275 Información oficial sobre el partido 728421275 en Hattrick

03.03.2024 09:00:00

Threshold Alineación oficial del equipo 'Threshold' en el partido 3 - 3 Słone FC Alineación oficial del equipo 'Słone FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Threshold Alineación oficial del equipo 'Threshold' en el partido 2 - 3 Słone FC Alineación oficial del equipo 'Słone FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,5 % 54,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Threshold

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Threshold va ser Bożydar Rojek.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Lech Pukownik de Threshold, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lech Pukownik de Threshold va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ariel Radomski de Threshold va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 57 minuts, en Filip Caputa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Bogdan Fejral arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en Ariel Radomski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Threshold.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Leon Szlagor de Threshold va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Słone FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de José Panduro que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Józef Głowniak de Słone va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el Słone va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jesús Urbina Daóiz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, José Panduro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.