Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728414478

Liga 728414478 Información oficial sobre el partido 728414478 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Lajdusy Alineación oficial del equipo 'Lajdusy' en el partido 2 - 3 FC Kacpry Alineación oficial del equipo 'FC Kacpry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lajdusy Alineación oficial del equipo 'Lajdusy' en el partido 0 - 7 FC Kacpry Alineación oficial del equipo 'FC Kacpry' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lajdusy

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ambroży Uciechowski no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Lajdusy Daniel Ficek va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Walenty Michewicz va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Daniel Ficek va ridiculitzar a en Walenty Michewicz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Daniel Ficek va estar a punt d'empatar per a Lajdusy quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Olaf Drewnowski va desviar la pilota a l'últim instant.

FC Kacpry

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bartosz Konfederak va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lajdusy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Michał Szuwar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kacpry es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 28.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de Kacpry Franciszek Samojluk va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Walenty Gozdalik va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kacpry que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Walenty Gozdalik, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bartosz Konfederak va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Waldemar Kazberuk va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Walenty Gozdalik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Jerzy Baka, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kacpry va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Jakub Skalmierski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bartosz Konfederak, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walenty Michewicz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michał Szuwar de Kacpry amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.