Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728405845

Liga 728405845 Información oficial sobre el partido 728405845 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

FC Rudham Alineación oficial del equipo 'FC Rudham' en el partido 5 - 1 Squadron3 Alineación oficial del equipo 'Squadron3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Rudham Alineación oficial del equipo 'FC Rudham' en el partido 3 - 0 Squadron3 Alineación oficial del equipo 'Squadron3' en el partido
Tiene suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rudham

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del FCR va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Henryk Lach, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Paweł Mordal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FCR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paweł Mordal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 una excel·lent centrada de Richard Marchand va arribar a Henryk Lach, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FCR pel centre va donar un gran resultat: el gol de Emilio Thorin va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Rodrigo Moncada Luna del FCR ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El FCR ho intentava per la dreta per mitjà de Ilari Halme, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Dominik Gieryk, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Dominik Gieryk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dominik Gieryk de FCR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Moncada Luna de FCR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Squadron3

Goles Goles

  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): El Ernest Węgrowski va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Squadron3. 5-1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Remigiusz Drański de Squadron3 es va guanyar la targeta groga merescudament.