Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728386641

Liga 728386641 Información oficial sobre el partido 728386641 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

Scorpios Poznań Alineación oficial del equipo 'Scorpios Poznań' en el partido 5 - 0 KS Logos Alineación oficial del equipo 'KS Logos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Scorpios Poznań Alineación oficial del equipo 'Scorpios Poznań' en el partido 8 - 0 KS Logos Alineación oficial del equipo 'KS Logos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpios Poznań

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Davar Pashak al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Scorpios i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Scorpios va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Błażej Wielki, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Als 26 minuts, Davar Pashak va ampliar l'avantatge de Scorpios amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Scorpios va augmentar la diferència quan Zygmunt Węcławski no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jędrzej Krosta de Scorpios va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 5 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Zygmunt Węcławski de Scorpios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davar Pashak de Scorpios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

KS Logos

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Henryk Midura de Logos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Włodzimierz Miturski es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Aleksander Mirosławski de Logos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.