Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728378191

Liga 728378191 Información oficial sobre el partido 728378191 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Browary Warszawskie Alineación oficial del equipo 'Browary Warszawskie' en el partido 0 - 2 HC Grochów Alineación oficial del equipo 'HC Grochów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Browary Warszawskie Alineación oficial del equipo 'Browary Warszawskie' en el partido 0 - 1 HC Grochów Alineación oficial del equipo 'HC Grochów' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Browary Warszawskie

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Browary va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marek Kantor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Browary va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Sławomir Nowiniak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Browary va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Olek Krawczyk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Marek Kantor va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Erwin Szadkowski de Browary va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

HC Grochów

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jeoffrey Poli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Carlo Ciantar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): HCG va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Gian Luigi Sordini va quedar-se sol davant el porter Íñigo Herreruelo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Carlo Ciantar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Íñigo Herreruelo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sylvère Duguet després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Íñigo Herreruelo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeoffrey Poli.