Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728373597

Liga 728373597 Información oficial sobre el partido 728373597 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Zalew Nowa Łuka Alineación oficial del equipo 'Zalew Nowa Łuka' en el partido 1 - 5 FC Skrzydlate Świnie Alineación oficial del equipo 'FC Skrzydlate Świnie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zalew Nowa Łuka Alineación oficial del equipo 'Zalew Nowa Łuka' en el partido 0 - 5 FC Skrzydlate Świnie Alineación oficial del equipo 'FC Skrzydlate Świnie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zalew Nowa Łuka

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Daniel Kowalczykiewicz va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 29, i va passar la pilota a Ignacy Łobacz, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastian Rzeźnicki de Zalew va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Skrzydlate Świnie

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Świnie prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Cieszymir Kasprzak.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Świnie va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Protazy Gielo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ryszard Obajtek va augmentar l'avantatge de Świnie a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Ryszard Obajtek des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Ernest Roszkowski va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Karol Fiutek va xutar magistralment una falta al minut 8 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Ernest Roszkowski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Karol Fiutek va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 37. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Świnie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Andrzej Walter va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zalew. La jugada d'estratègia del Świnie per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernest Roszkowski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.