Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728372701

Liga 728372701 Información oficial sobre el partido 728372701 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

KP Sąsiedzi Alineación oficial del equipo 'KP Sąsiedzi' en el partido 2 - 2 FC Piłkarze Alineación oficial del equipo 'FC Piłkarze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KP Sąsiedzi Alineación oficial del equipo 'KP Sąsiedzi' en el partido 2 - 1 FC Piłkarze Alineación oficial del equipo 'FC Piłkarze' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Sąsiedzi

Goles Goles

  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Olimpo Ayola de Sąsiedzi va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sąsiedzi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Olimpo Ayola que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Sąsiedzi Zdzisław Krasnopolski quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sąsiedzi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ivan Balšić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Krzysztof Osior va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

FC Piłkarze

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Piłkarze va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Majd Al-Fadhel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El contraatac de Piłkarze va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jonas Itararé va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Ionuţ Blagu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de César Salazar Buitrón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 César Salazar Buitrón va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Błażej Zakościelny, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Manuel Massoero després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Salazar Buitrón va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Chacón de Piłkarze amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.