Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728364686

Liga 728364686 Información oficial sobre el partido 728364686 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

Platan Siedlce Alineación oficial del equipo 'Platan Siedlce' en el partido 1 - 1 FCK Wojak Alineación oficial del equipo 'FCK Wojak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Platan Siedlce Alineación oficial del equipo 'Platan Siedlce' en el partido 2 - 0 FCK Wojak Alineación oficial del equipo 'FCK Wojak' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platan Siedlce

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Siedlce va ser Grimkjell Hætta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Amb 11 minuts disputats, Mario D'Amato gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Krystian Korbela va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 63 podia haver acabat en gol, però Krystian Korbela va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

FCK Wojak

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Volker Rüben va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Zooomowcy i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Czesław Kołodziej de Zooomowcy, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Franciszek Pukacz va estar a punt de posar per davant a Zooomowcy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stefan Joelsson va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franciszek Pukacz.