Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728364271

Liga 728364271 Información oficial sobre el partido 728364271 en Hattrick

03.03.2024 09:00:00

El Diablosy Alineación oficial del equipo 'El Diablosy' en el partido 0 - 4 Legionovia.75 Alineación oficial del equipo 'Legionovia.75' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Diablosy Alineación oficial del equipo 'El Diablosy' en el partido 1 - 4 Legionovia.75 Alineación oficial del equipo 'Legionovia.75' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Diablosy

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Diablosy va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Den Blackwell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Alwin Singler va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 31 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En János Veres de Diablosy es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 39, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Diablosy va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Lucjan Kaczanowski no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan János Veres des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Juan Antonio Mendes va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Legionovia.75

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Legionovia.75 va ser finalitzada des de l'esquerra per Tomi Ung al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Fryderyk Smętek van servir per superar a l'últim defensor, en Alwin Singler. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Legionovia.75 cantant "Fryderyk Smętek selecció!"
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tomi Ung de Legionovia.75 l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Evren Salkım de Legionovia.75 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Atanas Stoyanov va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Michael-Markus Gradt de Legionovia.75 va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fryderyk Smętek de Legionovia.75 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael-Markus Gradt de Legionovia.75 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.