Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728357280

Liga 728357280 Información oficial sobre el partido 728357280 en Hattrick

24.03.2024 09:00:00

London Eagles FC Alineación oficial del equipo 'London Eagles FC' en el partido 2 - 3 K.S Amares Alineación oficial del equipo 'K.S Amares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
London Eagles FC Alineación oficial del equipo 'London Eagles FC' en el partido 2 - 2 K.S Amares Alineación oficial del equipo 'K.S Amares' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

London Eagles FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jacek Bogusiewicz va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Eagles no perdien la fe, i al minut 74 del partit, Fevzi Tek va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodian Bârleanu quasi marca en una jugada assajada de córner que Jacek Bogusiewicz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Steffen Reeperbahn va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Hans Paulsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

K.S Amares

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amares agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Amir Pouyan Chenari amb mestria.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Amares va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Przemysław Wałek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Rafael Fideu Martínez va augmentar l'avantatge de Amares a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Henadii Kozhanov de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Henadii Kozhanov de Amares va fallar un penal al minut 40, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Przemysław Wałek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Amares, Henadii Kozhanov va fallar un penal al minut 63, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Przemysław Wałek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.