Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728354894

Liga 728354894 Información oficial sobre el partido 728354894 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Golden Retrievers Alineación oficial del equipo 'Golden Retrievers' en el partido 3 - 3 FC Akant Alineación oficial del equipo 'FC Akant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Golden Retrievers Alineación oficial del equipo 'Golden Retrievers' en el partido 2 - 1 FC Akant Alineación oficial del equipo 'FC Akant' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,2 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Retrievers

Goles Goles

  • 190 Minuto 15 (Gol de falta): Al 15 minuts, El Retrievers va fer el 1-1. En Stefan Schiffrer va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Krzysztof Gontarek va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Retrievers s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Stefan Schiffrer per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lech Charaziński hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Zenon Kujawiak va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Retrievers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lech Charaziński ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Perricone va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Jarl Backlund va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Krzysztof Gontarek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC Akant

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Retrievers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Giovanni Battista Carfì la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Akant es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 12.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafał Żyłkowski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giovanni Battista Carfì va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Akant, mentre ja celebrava el 3 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Emil Vergasov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.