Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728345629

Liga 728345629 Información oficial sobre el partido 728345629 en Hattrick

17.03.2024 08:30:00

RostAngels Alineación oficial del equipo 'RostAngels' en el partido 0 - 5 Kentavres Alineación oficial del equipo 'Kentavres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RostAngels Alineación oficial del equipo 'RostAngels' en el partido 1 - 0 Kentavres Alineación oficial del equipo 'Kentavres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RostAngels

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dmitriy Nizkin de RostAngels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valeriy Senchugov de RostAngels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boris Gaus de RostAngels es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Kentavres

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Kentavres sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Valeryan Semykin va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Valeryan Semykin va anar directament als peus de Yuriy Kuralin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Anton Aitov va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Kentavres va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Boris Kryshev, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 4.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kentavres augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Denis Polevoi es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kentavres, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Yuriy Kuralin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Kentavres van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Denis Polevoi des de l'esquerra va sortir desviat.