Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728280022

Liga 728280022 Información oficial sobre el partido 728280022 en Hattrick

12.05.2024 07:45:00

Panda Sports United FC Alineación oficial del equipo 'Panda Sports United FC' en el partido 6 - 7 Black Phoenix Alineación oficial del equipo 'Black Phoenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Panda Sports United FC Alineación oficial del equipo 'Panda Sports United FC' en el partido 5 - 5 Black Phoenix Alineación oficial del equipo 'Black Phoenix' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panda Sports United FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de PSU van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en David Kaung Myat en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del PSU s'esgargamellaven dempeus per esperonar Si Thu Lwin Moe que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): PSU, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Astrit Alizoti per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): PSU va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Oswald Gäullein va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Lucian Tănase de PSU va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 5 - 6.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): PSU va reduir el marcador al minut 84 a 6 - 7 quan Hein Min Khant va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aung Moe Kyaw es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Black Phoenix

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Kadhim Sayadi de Phoenix va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Paulo Nuno Matos Sá va augmentar l'avantatge de Phoenix a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Phoenix va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Alfred Zarzecki va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Norberto Antonio Degange que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Sebastián Acevedo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 4 - 5.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Alfred Zarzecki entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Phoenix, un peu providencial d'en Paulo Nuno Matos Sá va situar el 4-6 al panell digital.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alfred Zarzecki de Phoenix l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 5 - 7 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hadriano Cea va fer una jugada per la banda esquerra, però Giovanni Corniani va aturar el seu xut.