Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728161057

Liga 728161057 Información oficial sobre el partido 728161057 en Hattrick

28.04.2024 04:00:00

Waverley Court Alineación oficial del equipo 'Waverley Court' en el partido 7 - 0 Black Isle Alineación oficial del equipo 'Black Isle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Waverley Court Alineación oficial del equipo 'Waverley Court' en el partido 7 - 0 Black Isle Alineación oficial del equipo 'Black Isle' en el partido
Tiene un resultado normal 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waverley Court

Goles Goles

  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Waverley Kevin Tolson va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Tommy Granger va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Waverley pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kevin Tolson va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Walerian Garbień va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Waverley va aconseguir el 4 - 0 quan Noah Matthews va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Black. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Noah Matthews la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Waverley es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 51.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En CJ Knorr de Waverley va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marvin Moylan es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Mark Pammu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Noah Matthews per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mark Pammu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marvin Moylan va rematar alt.

Black Isle

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Jake Buchan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Harold Sattler havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Black va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Shulin Patil, però el porter rival va fer una gran aturada.