Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728160668

Liga 728160668 Información oficial sobre el partido 728160668 en Hattrick

28.04.2024 04:00:00

Northside United Alineación oficial del equipo 'Northside United' en el partido 0 - 6 Valencia AU Alineación oficial del equipo 'Valencia AU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Northside United Alineación oficial del equipo 'Northside United' en el partido 0 - 8 Valencia AU Alineación oficial del equipo 'Valencia AU' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northside United

Valencia AU

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Teemu Kalliovaara la va rematar Roger Leijonby amb una magnífica volea que va fer pujar per a Valencia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Valencia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nino Oerliker, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a Valencia l'avantatge per 0 - 3. Dwight Harris en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Łukasz Zarychta des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Roger Leijonby va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Łukasz Zarychta va augmentar l'avantatge de Valencia a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Gabriel Kaliszewski va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Janq’u Bombín va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dwight Harris es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): Gabriel Kaliszewski va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gabriel Kaliszewski després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Janq’u Bombín va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Gabriel Kaliszewski de Valencia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.