Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728116125

Liga 728116125 Información oficial sobre el partido 728116125 en Hattrick

27.04.2024 22:45:00

Dreamteam Barakas Alineación oficial del equipo 'Dreamteam Barakas' en el partido 3 - 4 FC Patas Alineación oficial del equipo 'FC Patas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Dreamteam Barakas Alineación oficial del equipo 'Dreamteam Barakas' en el partido 1 - 8 FC Patas Alineación oficial del equipo 'FC Patas' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreamteam Barakas

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Claudio Ajello, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dreamteam es posava per davant!
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Caio Schreiber es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els seguidors del Dreamteam van tornar a saltar d'alegria al minut 87. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Gualberto Melgarejo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Muci Parapaino es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joaquín Eraso no va entrar per centímetres.

FC Patas

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 15. L'anotador per Patas va ser Iginio Islas, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Iginio Islas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Patas l'avantatge per 1 - 3. Giovanni Battista Salzano en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fabricio Vega va augmentar l'avantatge de Patas a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Ruben Wily Shriqui va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Luis Escheimber de Patas es va guanyar la targeta groga merescudament.