Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728115851

Liga 728115851 Información oficial sobre el partido 728115851 en Hattrick

04.05.2024 22:45:00

Club_Camba Alineación oficial del equipo 'Club_Camba' en el partido 3 - 1 CHUNIS FC Alineación oficial del equipo 'CHUNIS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club_Camba Alineación oficial del equipo 'Club_Camba' en el partido 3 - 0 CHUNIS FC Alineación oficial del equipo 'CHUNIS FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club_Camba

Goles Goles

  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): Al 29 minuts, El Club_Camba va fer el 1-0. En Harri Pallas va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tibo Wostyn es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Club_Camba al minut 79, que va llançar ajustat al pal en Klaudiusz Słupiński. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Harri Pallas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leonardo Antelo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Club_Camba per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Flavio Temporales va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Flavio Temporales gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Franco Sancio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harri Pallas de Club_Camba amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CHUNIS FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Silvestre Vaca va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CHUNIS, Esteban Raldes, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Mugurel Popelaire va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrzej Rubaj va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Silvestre Flores ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Sigfrido Boido de CHUNIS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.