Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728114217

Liga 728114217 Información oficial sobre el partido 728114217 en Hattrick

13.04.2024 22:45:00

Manchester United SCZ Alineación oficial del equipo 'Manchester United SCZ' en el partido 0 - 8 WormHole Alineación oficial del equipo 'WormHole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Manchester United SCZ Alineación oficial del equipo 'Manchester United SCZ' en el partido 1 - 7 WormHole Alineación oficial del equipo 'WormHole' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester United SCZ

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Coria de Manchester la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

WormHole

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Etmar 'Mar y Montaña' Calvimontes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a WormHole.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Etmar 'Mar y Montaña' Calvimontes, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Narciso 'Guapo' Baigorria va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Manuel 'Fumantino' Sisa va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Etmar 'Mar y Montaña' Calvimontes, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Tom 'Jerry' Cunha va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del WormHole va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Narciso 'Guapo' Baigorria, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rashid Rodríguez no va poder aturar Juan Manuel 'Fumantino' Sisa de WormHole, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 90 el 0 - 7.
  • 182 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 92 de partit va donar a WormHole l'avantatge per 0 - 8. Isaías 'Sorpresivo' Melgar en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Juan Manuel 'Fumantino' Sisa va marxar per velocitat al minut 39 i va fer una passada de la mort a Etmar 'Mar y Montaña' Calvimontes, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Edwin 'Flaco' Delgado va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.