Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728111689

Liga 728111689 Información oficial sobre el partido 728111689 en Hattrick

30.03.2024 22:45:00

A Tartaruga Andina Alineación oficial del equipo 'A Tartaruga Andina' en el partido 7 - 0 Gunners Association Alineación oficial del equipo 'Gunners Association' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A Tartaruga Andina Alineación oficial del equipo 'A Tartaruga Andina' en el partido 6 - 0 Gunners Association Alineación oficial del equipo 'Gunners Association' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Tartaruga Andina

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vivien 'Trompicallo' Mambo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 13.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Vivien 'Trompicallo' Mambo de Tartaruga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Vassos Avgerinos va incrementar l'avantatge de Tartaruga amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Ângelo José Dias va augmentar l'avantatge de Tartaruga a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Als 44 minuts, Vassos Avgerinos va ampliar l'avantatge de Tartaruga amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Tartaruga va aconseguir el 6 - 0 quan Kadri Kosovrasti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Tartaruga va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wilko 'Chimpafigos' Barendse des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Vivien 'Trompicallo' Mambo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Keigo Suárez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Kadri Kosovrasti de Tartaruga gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Gunners Association