Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728108675

Liga 728108675 Información oficial sobre el partido 728108675 en Hattrick

04.05.2024 22:00:00

Clube Desportivo de Mateus Alineación oficial del equipo 'Clube Desportivo de Mateus' en el partido 3 - 2 us porcos unicórnios Alineación oficial del equipo 'us porcos unicórnios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clube Desportivo de Mateus Alineación oficial del equipo 'Clube Desportivo de Mateus' en el partido 3 - 0 us porcos unicórnios Alineación oficial del equipo 'us porcos unicórnios' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clube Desportivo de Mateus

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Desportivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Vitorino Maio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Desportivo va augmentar la diferència quan Valentim de Almeida no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Desportivo prenia la batuta de l'encontre al minut 79, quan en Alexandre Marques va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adelino de Sousa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alexandre Franco al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eduardo Paulo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Desportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Valentim de Almeida, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Alexandre Marques una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Alexandre Franco va mantenir l'equip visitant dins del partit.

us porcos unicórnios

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): unicórnios van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 40 quan Belmiro Vilhena sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Renato Abreu marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Antero Rei, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Akli Jadidi va fer una estirada espectacular al minut 35, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bernardo Coelho.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Belmiro Vilhena va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacinto Castro.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Penteado de unicórnios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.