Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728074124

Liga 728074124 Información oficial sobre el partido 728074124 en Hattrick

20.04.2024 22:00:00

F.C. Black Sharck Alineación oficial del equipo 'F.C. Black Sharck' en el partido 6 - 0 Miguelito Futebol Clube de Portugal Alineación oficial del equipo 'Miguelito Futebol Clube de Portugal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Black Sharck Alineación oficial del equipo 'F.C. Black Sharck' en el partido 4 - 0 Miguelito Futebol Clube de Portugal Alineación oficial del equipo 'Miguelito Futebol Clube de Portugal' en el partido
Tiene suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Black Sharck

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Sergio Sottani va donar a Sharck un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emanuel Miranda es va introduir dins la defensa central al minut 13, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Sharck va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Sottani, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Sharck va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tiago Duarte Branquinho, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Tiago Duarte Branquinho va augmentar l'avantatge de Sharck a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sharck i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 67 minuts de joc. Mentre en Emanuel Miranda el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Sergio Sottani de Sharck gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Amador Boto al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Sottani va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Sergio Sottani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nélson Ferreira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Miguelito Futebol Clube de Portugal

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amândio Ramalho de M.F.C.P es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Amândio Ramalho va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aristides Guerreiro de M.F.C.P la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sérgio Batista es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.