Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728074113

Liga 728074113 Información oficial sobre el partido 728074113 en Hattrick

13.04.2024 22:00:00

Chibata F.C. Alineación oficial del equipo 'Chibata F.C.' en el partido 1 - 0 Caixeiros Teqball Alineación oficial del equipo 'Caixeiros Teqball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chibata F.C. Alineación oficial del equipo 'Chibata F.C.' en el partido 2 - 0 Caixeiros Teqball Alineación oficial del equipo 'Caixeiros Teqball' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chibata F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 86 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Camilo Piedade al minut 86, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Chibata i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Chibata va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Simplício Bugarim ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Marcelo Farinha va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chibata.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Chibata va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Camilo Piedade va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Feliciano Páscoa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renato de Carvalho.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reinaldo Torralva de Chibata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caixeiros Teqball

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 3 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Anselmo Vilaça va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Camilo Piedade el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Camilo Piedade va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Caixeiros van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Benson Wynter no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.