Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728067301

Liga 728067301 Información oficial sobre el partido 728067301 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

C.F."Os Belenenses" Alineación oficial del equipo 'C.F."Os Belenenses" ' en el partido 8 - 0 Estrela Escouralense Alineación oficial del equipo 'Estrela Escouralense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
C.F."Os Belenenses" Alineación oficial del equipo 'C.F."Os Belenenses" ' en el partido 9 - 0 Estrela Escouralense Alineación oficial del equipo 'Estrela Escouralense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F."Os Belenenses"

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Belenenses, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Sabino Esteves Fernandes per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Belenenses va aconseguir el 2 - 0 quan Gabriel Azeredo Silva va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Teófilo das Neves va pentinar un córner cap al segon pal que Ricardo Nobre Gomes va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gabriel Azeredo Silva es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Belenenses pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gabriel Azeredo Silva va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gabriel Azeredo Silva va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ricardo Nobre Gomes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Belenenses.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Belenenses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Elias Fogaça progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 17 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Ricardo Belém estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Ricardo Belém va sorprendre Bernardino Ponte amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Al minut 90, Ricardo Belém gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Estrela Escouralense

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquim Ruas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elias Sá de Escouralense va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquim Ruas es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.