Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728057461

Liga 728057461 Información oficial sobre el partido 728057461 en Hattrick

02.03.2024 22:00:00

Caixaria FC Alineación oficial del equipo 'Caixaria FC' en el partido 4 - 1 NTF FC Alineación oficial del equipo 'NTF FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caixaria FC Alineación oficial del equipo 'Caixaria FC' en el partido 3 - 1 NTF FC Alineación oficial del equipo 'NTF FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caixaria FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Caixaria s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jeremy Olfers que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Ramadhan Saidi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Caixaria es posava per davant!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jaques Lobeira es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Caixaria va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 85, quan Siegheld Strommer, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Jeremy Olfers va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Caixaria ho intentava per la dreta per mitjà de Salvador Alves, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Donato Sartores.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvador Alves de Caixaria es va guanyar la targeta groga merescudament.

NTF FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Belarmino Sá Costa va demostrar la seva experiència quan al minut 40 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!