Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728048307

Liga 728048307 Información oficial sobre el partido 728048307 en Hattrick

20.04.2024 22:00:00

LastOnes Alineación oficial del equipo 'LastOnes' en el partido 4 - 3 Benfiquinho Alineación oficial del equipo 'Benfiquinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LastOnes Alineación oficial del equipo 'LastOnes' en el partido 3 - 1 Benfiquinho Alineación oficial del equipo 'Benfiquinho' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LastOnes

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Després de 7 minuts de partit, Kostas Avgoustakis igualava per LastOnes en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 18 gràcies a la jugada de Kjell-Erik Henriksen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Roberto Pereira Pedro va incrementar l'avantatge de LastOnes amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LastOnes a 4 - 2. Olsi Aliji va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Ciro Benassi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Behrad Hosseini va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Corvin Jonathan Willert, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Olsi Aliji es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Benfiquinho

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Benfiquinho eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Kevin Bono va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Benfiquinho va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Jacinto Ustariz va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Samuel Tampubolon va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 65 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Nicola De Rose va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Benfiquinho va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jacinto Ustariz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Benfiquinho va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Max Bosquet es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kevin Bono va intentar anar-se'n per velocitat al minut 90 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Nicola De Rose per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 91, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuel Tampubolon de Benfiquinho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.