Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728044393

Liga 728044393 Información oficial sobre el partido 728044393 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

SLPalocas Alineación oficial del equipo 'SLPalocas' en el partido 2 - 2 SUMAE FUTEBOL CLUBE Alineación oficial del equipo 'SUMAE FUTEBOL CLUBE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SLPalocas Alineación oficial del equipo 'SLPalocas' en el partido 4 - 0 SUMAE FUTEBOL CLUBE Alineación oficial del equipo 'SUMAE FUTEBOL CLUBE' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SLPalocas

Goles Goles

  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Martino Del do sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jermaine Eram marcar el 1 - 1 per al SLPalocas.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a SLPalocas va ser Jermaine Eram.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Noah Oskarsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SLPalocas.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nobre Pais! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Riccardo Hasetor del SLPalocas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jermaine Eram va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Matija Vranić rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stelian Bătrînu va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): SLPalocas va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Nobre Pais va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

SUMAE FUTEBOL CLUBE

Goles Goles

  • 107 Minuto 47 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de SUMAE FC Gerard Rajewicz va anotar el 0 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): Al 84 minuts, El SUMAE FC va fer el 2-2. En José Leandro Garruru va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Alípio Sequeira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.