Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728037679

Liga 728037679 Información oficial sobre el partido 728037679 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

FC Jorgito Alineación oficial del equipo 'FC Jorgito' en el partido 1 - 0 Faroeste Alineación oficial del equipo 'Faroeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Jorgito Alineación oficial del equipo 'FC Jorgito' en el partido 2 - 0 Faroeste Alineación oficial del equipo 'Faroeste' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jorgito

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Jorgito va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 58 Francisco Patrício Farto va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Francisco Patrício Farto del Jorgito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Dinis Manuel Moreira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jorgito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Ivo Jorge va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jorgito.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nélson Nascimento Ribeiro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Hikl va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Pablo Barcia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amadeu Poço una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Pablo Barcia va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Ruca dos Reis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Barcia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dinis Manuel Moreira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Faroeste

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Faroeste van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 16 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Łukasz Andrejko, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Faroeste van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Mohammad Parchami no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Gabriel Perujo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Faroeste que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Faroeste van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mikael Ingellund va sortir desviat a la dreta de la porteria.