Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728037432

Liga 728037432 Información oficial sobre el partido 728037432 en Hattrick

06.04.2024 22:00:00

People's Front of Benfica Alineación oficial del equipo 'People's Front of Benfica' en el partido 3 - 2 fc ilheu Alineación oficial del equipo 'fc ilheu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
People's Front of Benfica Alineación oficial del equipo 'People's Front of Benfica' en el partido 5 - 0 fc ilheu Alineación oficial del equipo 'fc ilheu' en el partido
Tiene mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

People's Front of Benfica

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a PFB va ser Ricco Wöhler.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, PFB va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ricco Wöhler, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PFB a 3 - 1. Semedo Antunes Jesus va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Amândio Quartela va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PFB.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricco Wöhler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Günter Zurucker va sorprendre Frederick Tremblay amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Amândio Quartela. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Semedo Antunes Jesus gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Frederick Tremblay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

fc ilheu

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Pierpaolo Passaretta va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el ilheu va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 47.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Boris Ramsl de ilheu va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Boris Ramsl de ilheu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!