Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728030594

Liga 728030594 Información oficial sobre el partido 728030594 en Hattrick

23.03.2024 22:15:00

Derry Rovers Alineación oficial del equipo 'Derry Rovers' en el partido 3 - 0 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Derry Rovers Alineación oficial del equipo 'Derry Rovers' en el partido 2 - 0 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Derry Rovers

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Al minut 12 l'àrbitre va premiar Rovers amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Morley Ssepuuya va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Rovers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jean Sompo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 187 Minuto 63 (Gol tiro lejano): Després de 63 minuts el Rovers, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Marcellin Tessera sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Al minut 7, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Charlie Irgren ja els havia advertit que el porter contrari, en Andrey Belonogov, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Morley Ssepuuya, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Gică Dordea de Rovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gică Dordea va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Rovers va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Bouncebackability FC