Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728030583

Liga 728030583 Información oficial sobre el partido 728030583 en Hattrick

09.03.2024 22:15:00

UF_United Alineación oficial del equipo 'UF_United' en el partido 1 - 1 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
1 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 6
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 2
0 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 2
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 2
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
48 % Posesión 45' 52 %
48 % Posesión 90' 52 %
Jugar creativamente Táctica Normal
UF_United Alineación oficial del equipo 'UF_United' en el partido 1 - 1 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UF_United Alineación oficial del equipo 'UF_United' en el partido 1 - 1 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,1 % 49,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UF_United

Goles Goles

  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Amir Atabak Pazhouhesh no va poder aturar Grzegorz Rolik de UF_United, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 84 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip UF_United Oleg Faddeev quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dré van Dijken l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Jean-Frédéric Parmentier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de UF_United se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Dré van Dijken del UF_United ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Grzegorz Rolik va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alain Ossa va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Andrey Belonogov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean-Frédéric Parmentier de UF_United es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bouncebackability FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Pedro De la Calle va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amir Atabak Pazhouhesh va xutar magistralment una falta al minut 5 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kerry Alexander que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bouncebackability que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Liam Baker, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Darren Lockwood va estar a punt de posar per davant a Bouncebackability amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nourredine Doulmajd va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Liam Baker va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nourredine Doulmajd va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Amir Atabak Pazhouhesh de Bouncebackability va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.