Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728010673

Liga 728010673 Información oficial sobre el partido 728010673 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

breizoo sc Alineación oficial del equipo 'breizoo sc' en el partido 0 - 3 FC Davidou Alineación oficial del equipo 'FC Davidou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
breizoo sc Alineación oficial del equipo 'breizoo sc' en el partido 0 - 1 FC Davidou Alineación oficial del equipo 'FC Davidou' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

breizoo sc

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Gene Gazzana va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

FC Davidou

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Davidou prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kamran Javidi.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Yanice Chève, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Félicien Fortune de Davidou va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bérenger Gautherot va intentar anar-se'n per velocitat al minut 26 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Anton Karadzhov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kamran Javidi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bérenger Gautherot que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Batiste Viart va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Bérenger Gautherot, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Davidou va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Davidou quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kamran Javidi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kamran Javidi després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anton Karadzhov va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de George Ghenescu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.