Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727991602

Liga 727991602 Información oficial sobre el partido 727991602 en Hattrick

02.03.2024 21:00:00

fc siper Alineación oficial del equipo 'fc siper' en el partido 5 - 2 OS Fives Alineación oficial del equipo 'OS Fives' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc siper Alineación oficial del equipo 'fc siper' en el partido 2 - 1 OS Fives Alineación oficial del equipo 'OS Fives' en el partido
Tiene bastante suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc siper

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): siper va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Carl Barbaux va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 20 minuts, Youssouf Adjida va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del siper va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en André Nguya Nakwete, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): André Nguya Nakwete va incrementar l'avantatge de siper amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): El gol de falta de Youssouf Adjida sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 66 i ampliar l'avantatge de siper a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Soro Eboué es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Deborde al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jean-Charles Boutigny va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

OS Fives

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Fives sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Jean-Marc Laboureau va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats de Fives van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Salim Benchabane va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yoann Lardy de Fives va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Vincent Pugnet.