Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727969623

Liga 727969623 Información oficial sobre el partido 727969623 en Hattrick

20.04.2024 21:00:00

FC Lutèce Alineación oficial del equipo 'FC Lutèce' en el partido 5 - 0 les fous de rage Alineación oficial del equipo 'les fous de rage' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Lutèce Alineación oficial del equipo 'FC Lutèce' en el partido 7 - 0 les fous de rage Alineación oficial del equipo 'les fous de rage' en el partido
Tiene mala suerte 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lutèce

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Urfel Boubbou va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lutèce.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lutèce va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diomedes Montemayor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el Lutèce va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ignacio Dou, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jessie Luciano arribés a peus de Kingsley Rousse, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Lutèce el 4 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Urfel Boubbou es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Lutèce ho intentava per la dreta per mitjà de Kingsley Rousse, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jacky Mayet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Jenő Csernitzki una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Allan Le Nezet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Jessie Luciano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kingsley Rousse va rematar alt.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Diomedes Montemayor de Lutèce gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Diomedes Montemayor va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Diomedes Montemayor de Lutèce va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

les fous de rage

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ignacio Dou haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Lugdunum al minut 42.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelkhaliq Hanini de Lugdunum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.