Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727962131

Liga 727962131 Información oficial sobre el partido 727962131 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

AS Nathies Alineación oficial del equipo 'AS Nathies' en el partido 1 - 3 .The Pegasus Team Alineación oficial del equipo '.The Pegasus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Nathies Alineación oficial del equipo 'AS Nathies' en el partido 2 - 2 .The Pegasus Team Alineación oficial del equipo '.The Pegasus Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Nathies

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Abdelmadjid Mellouli, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Nathies.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Nathies va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stephen Signoret va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miika Liljaniemi.
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Davut Aşkın va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Nathies per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Stephen Signoret va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Nathies va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lauge Normand la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Stephen Signoret de Nathies es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 90, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Nathies va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 90 que Miika Liljaniemi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

.The Pegasus Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Florian Nourisson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Elmārs Galēns, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Thomas Mödlagl va augmentar l'avantatge de La Pegase a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Florian Nourisson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Loïc Naudon, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bruno Afonso Vieira no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Carlos Ferreras de La Pegase es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jetosh Qirko es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.