Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727951480

Liga 727951480 Información oficial sobre el partido 727951480 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

Riom-ès-Montagnes Alineación oficial del equipo 'Riom-ès-Montagnes' en el partido 2 - 1 les casses biscotes Alineación oficial del equipo 'les casses biscotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Riom-ès-Montagnes Alineación oficial del equipo 'Riom-ès-Montagnes' en el partido 4 - 1 les casses biscotes Alineación oficial del equipo 'les casses biscotes' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riom-ès-Montagnes

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pierre Manesse, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Riom-ès-Montagnes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Riom-ès-Montagnes, atacant per l'esquerra al minut 54, va aprofitar el magnífic llançament de Aleksander Leśniewicz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Pierre Manesse del Riom-ès-Montagnes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Riom-ès-Montagnes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Greg Krauatungalung en un 1 contra 1 amb el porter Abd El Tawwab Dabbour, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

les casses biscotes

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Mouine Ghozzi va pentinar un córner cap al segon pal que Arnaud Blard va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Krzysztof Skwarko va rematar amb l'empenya exterior desviat.