Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727941851

Liga 727941851 Información oficial sobre el partido 727941851 en Hattrick

04.05.2024 21:00:00

ASCG Alineación oficial del equipo 'ASCG' en el partido 2 - 2 S.C.Zalana Alineación oficial del equipo 'S.C.Zalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASCG Alineación oficial del equipo 'ASCG' en el partido 3 - 1 S.C.Zalana Alineación oficial del equipo 'S.C.Zalana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASCG

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els seguidors del ASCG van tornar a saltar d'alegria al minut 82. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Dan Ström que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 del partit, el jugador Camille Guigues de ASCG va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ASCG va estar a punt d'arribar en un córner. En Eduardo Carlos Nader va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ASCG la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Pierre Berthelin va estar a punt d'empatar per a ASCG quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Filip Jocić va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Page va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Johan Bensel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Johan Bensel de ASCG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter-Jan Bronders de ASCG va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

S.C.Zalana

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): S.C.Z agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tammam Ikrami amb mestria.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Romolo Seclì va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Eduardo Carlos Nader.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): S.C.Z quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alejandro De La Puente va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro De La Puente de S.C.Z va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.