Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727941635

Liga 727941635 Información oficial sobre el partido 727941635 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

Sporting Club Grangeois Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Grangeois ' en el partido 1 - 3 spanish company Alineación oficial del equipo 'spanish company' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sporting Club Grangeois Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Grangeois ' en el partido 1 - 7 spanish company Alineación oficial del equipo 'spanish company' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Club Grangeois

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Grangeois aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Baptiste De Carvalho va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Baptiste De Carvalho arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan Mohamed Arbi Chekili des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

spanish company

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Gian Carlo Rubino al minut 3 va permetre a spanish prendre avantatge per 0 - 1.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kalle Thorsteinsen va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de 邵 (Shaw) 衡番 (Hengfan) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Kalle Thorsteinsen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Loïc Gaudry, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emanuel Carvalho de spanish es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 邵 (Shaw) 衡番 (Hengfan) de spanish la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En László Kellermayer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.