Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727939389

Liga 727939389 Información oficial sobre el partido 727939389 en Hattrick

04.05.2024 21:00:00

Guillaume Foot 38 Alineación oficial del equipo 'Guillaume Foot 38' en el partido 11 - 0 Les Ensuqués de Provence Alineación oficial del equipo 'Les Ensuqués de Provence' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Guillaume Foot 38 Alineación oficial del equipo 'Guillaume Foot 38' en el partido 10 - 0 Les Ensuqués de Provence Alineación oficial del equipo 'Les Ensuqués de Provence' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guillaume Foot 38

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Domenico Magliacano va descol·locar totalment la defensa contrària i David Wiseman no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Chaker Djoussouf va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Tuna Doğrul va incrementar l'avantatge de Guillaume amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Guillaume va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lionel Nicolay va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Guillaume va augmentar la diferència quan Jorge Lawry no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Lawry va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 55 de joc. Yefet Azougy es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 6 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Guillaume va aconseguir el 7 - 0 quan Asger Erdmann va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 en David Wiseman va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Asger Erdmann podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 8 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Yefet Azougy va augmentar l'avantatge de Guillaume a 9 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Win Paing Soe va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 10 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Asger Erdmann de Guillaume va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 11 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 71 podia haver acabat en gol, però Napoleão Brito Santos va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Wiseman va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dadmehr Haj Babaei va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Les Ensuqués de Provence