Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727904025

Liga 727904025 Información oficial sobre el partido 727904025 en Hattrick

16.03.2024 20:00:00

fc diibaduu Alineación oficial del equipo 'fc diibaduu' en el partido 1 - 6 FC HURJAKOIRA Alineación oficial del equipo 'FC HURJAKOIRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
fc diibaduu Alineación oficial del equipo 'fc diibaduu' en el partido 0 - 7 FC HURJAKOIRA Alineación oficial del equipo 'FC HURJAKOIRA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc diibaduu

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Joonas Kordelin va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Joni Pahkajärvi es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Markus Bäckström de diibaduu va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Joonas Kordelin al minut 37 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Eetu Kilpinen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Bäckström de diibaduu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sami Ruottinen de diibaduu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Markus Bäckström va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Joonas Penttilä de diibaduu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC HURJAKOIRA

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): HURJAKOIRA agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Vasco amb mestria.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Iustin Paşcovici des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Wolf Decatelle, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Raúl Vasco va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Jon Moran va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a HURJAKOIRA.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Per Sørloth de HURJAKOIRA va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 6 per als visitants al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Per Sørloth va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): HURJAKOIRA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jon Moran va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jon Moran. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Bastiaan Drost va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bill Svare es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.