Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727861654

Liga 727861654 Información oficial sobre el partido 727861654 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

AC Pomppu Alineación oficial del equipo 'AC Pomppu' en el partido 6 - 1 Fc ExPertit Alineación oficial del equipo 'Fc ExPertit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
AC Pomppu Alineación oficial del equipo 'AC Pomppu' en el partido 7 - 0 Fc ExPertit Alineación oficial del equipo 'Fc ExPertit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Pomppu

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sami Pasila de Pomppu aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pomppu a 2 - 0. Arvi Lieto va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Ari Kumpuvaara va augmentar l'avantatge de Pomppu a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Pomppu va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fredrik Sundelin des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Libor Zelizňák va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pomppu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joonas Karlstedt progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fredrik Sundelin va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fredrik Sundelin de Pomppu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fc ExPertit

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del ExPertit va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sakari Karimäki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eeri Notkonen va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tuomas Kovanen, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eeri Notkonen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dimitrije Milošević, als 40 minuts, va fallar per ben poc.