Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727860140

Liga 727860140 Información oficial sobre el partido 727860140 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

FC HuonotHiukset Alineación oficial del equipo 'FC HuonotHiukset' en el partido 6 - 0 Pattayan Pallo Alineación oficial del equipo 'Pattayan Pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC HuonotHiukset Alineación oficial del equipo 'FC HuonotHiukset' en el partido 6 - 0 Pattayan Pallo Alineación oficial del equipo 'Pattayan Pallo' en el partido
Tiene un resultado normal 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC HuonotHiukset

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hery Rabezezika de HuonotHiukset aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HuonotHiukset va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lauri Käpynen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pontus Ruohonen va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Sebi Thali de HuonotHiukset va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): HuonotHiukset va augmentar la diferència quan Luis Erbeta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Pontus Ruohonen va augmentar l'avantatge de HuonotHiukset a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 38 podia haver acabat en gol, però Tuomas Sieppi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Erbeta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Pontus Ruohonen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Tuomas Sieppi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El HuonotHiukset ho intentava per la dreta per mitjà de Hery Rabezezika, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Pattayan Pallo